Konto

Kuidas ma võin oma tellimuse tühistada?

Saate oma tellimuse igal ajal tühistada.

Klõpsake oma pakett-märki vasakul küljeribal (oma nime all) — või klõpsake Profiil ja minge Tellimus vahele. Seejärel klõpsake Tühista tellimus.

Teie tellimus jääb kehtivaks kuni perioodi lõpuni, mille eest te tasusid, kuid seda ei proovita jätkata.